Kiesgezondeten.nl terug van weggeweest

24 november 2022

Vanaf vandaag kun je elke twee weken weer rekenen op een artikel van Kies Gezond Eten! Kom van alles te weten over gezond eten door te lezen over voedingsmiddelen, recepten en meer. Kiesgezondeten.nl is terug van weggeweest!

I'm back

Vorig jaar rond deze tijd had ik het enorm druk, te druk om mijn energie te kunnen steken in het schrijven van artikelen voor Kiesgezondeten.nl. Ik besloot hier tijdelijk mee te stoppen.

Na een jaar kan ik zeggen dat ik het erg mis. Ik vind het heel leuk om te schrijven over voeding en anderen hiermee te bereiken. Dat geeft mij energie. Daarom ben ik terug om op deze website elke twee weken een artikel te plaatsen. En ik verklap vast dat het hier niet bij blijft, er komt nog meer...

Appels geven energie

De meeste energie krijg je door datgene te doen wat je leuk vindt. Ook verschillende voedingsmiddelen geven je extra energie. Bijvoorbeeld appels!

Appels geven je energie. Ze bevatten vitamines en mineralen die snel energie geven. Zeker als je appels eet met schil, omdat de meeste vitamines en mineralen zich direct onder de schil bevinden.

Appels bevatten bovendien veel vezels. Deze vezels worden langzaam door het lichaam opgenomen en zorgen ervoor dat je langere tijd kunt genieten van de energie die appels geven.

Wat wil jij graag weten?

Laat weten wat je graag zou willen weten over eten. Zodat ook jij een gezonde keuze kan maken! Vul het opmerkingenveld in bij dit bericht of stuur een e-mail.
Wie weet behandel ik in het volgend artikel jouw vraag.

Meer over gezonde voeding?

Wil je meer weten over gezonde voeding? Mijn boek Eenvoudig Suikerbewust en Gezond! staat boordenvol nuttig informatie en heeft bovendien 25, eenvoudig te maken, basisrecepten!

Terug

Reacties

Leuk als je een reactie wilt geven!