Volg een cursus voor een gezonde leefstijl

29 april 2021

Ik begrijp het heel goed als je de motivatie voor het aangaan van een gezonde leefstijl niet 1, 2, 3, uit een boek haalt.

De informatie die je leest kan moeilijk toepasbaar zijn in je eigen situatie of je hebt vragen die je eigenlijk wil stellen. Een boek beantwoordt geen vragen, je moet het zelf uitzoeken en dat kan best pittig zijn. Een gezonde leefstijl volhouden is dan ineens een aardige uitdaging.

Cursussen suikerbewust.com

Ik heb daarvoor dé oplossing! Volg één van de cursussen op suikerbewust.com!

Suikerbewust.com biedt meerdere online cursussen aan voor een gezonde leefstijl.

Persoonlijke benadering

Het voordeel van de cursussen op suikerbewust.com is dat je vragen over gezonde voeding, jouw eigen situatie of over de cursusinhoud kan stellen in één van de besloten Facebookgroepen of via e-mail.

Bovendien kun je bij de start van de cursus aangeven waarom je de cursus volgt. Je ontvangt dan persoonlijk advies om samen te zorgen dat je je doel bereikt!

Voedingscoach Ilona Niessen

Zo ontvang je eenvoudig, persoonlijk advies over gezonde voeding. En dat is precies wat je nodig hebt als je wél gezond wil leven, maar niet precies weet hoe je dat aan moet pakken in jouw situatie.

Ik help je graag op weg. En dat doe ik met kennis van de orthomoleculaire voedingsleer. Recent heb ik hiervoor mijn diploma behaald.

Zet nu de stap!

Zet de stap, doe een cursus en ontvang persoonlijk advies! www.suikerbewust.com

Terug

Reacties

Leuk als je een reactie wilt geven!